parte din familia RV

Apple a dat lovitura cu jocul Super Mario Run

Profile_Mario.aead314d435d8e52d9a4e92a6f799c4eee08081e
Super Mario Run a devenit aplicaţia cu cele mai multe instalări în prima zi de la lansare, doborând recordul deţinut până acum de Pokemon Go, informează News.ro. Dezvoltat pentru Android şi iOS, acesta este disponibil în prezent doar pe platforma celor de la Apple, urmând că utilizatori de dispozitive cu Android să-l poată juca abia anul viitor.

Conform companiei de statistică şi marketing pentru aplicaţii de smartphone Apptopia, Super Mario Run a devenit cea mai populară aplicaţie din App Store în prima zi de existenţă, cu 2,85 milioane de descărcări.

Recordul anterior era deţinut de alt joc, Pokemon Go, care a fost descărcat de 900.000 de ori în prima zi. Dar Pokemon Go a fost disponbil la început într-un număr limitat de ţări, pe când Super Mario Run s-a bucurat de o lansare globală, putând fi descărcat din primul minut în 150 de ţări din întreaga lume. În plus, Super Mario Run a beneficiat de o promovare mult mai agresivă, la aceasta contribuind inclusiv Apple. Jocul a fost prezentat prima oară în cadrul evenimentului oficial de lansare a lui iPhone 7, potrivit puterea.ro.

Despre autor

Viviana Cornețeanu

Fără comentarii