parte din familia RV

Apple a publicat prima lucrare științifică despre inteligență artificială

apple-l-AP1Apple este una dintre multele companii americane care dezvolta sisteme de inteligenta artificiala pentru a imbunatati modul in care functioneaza serviciile sale offline si online. Recent Apple le-a permis cercetatorilor care lucreaza la acest sistem sa publice proprii lucrri stiintifice prin care sa explice metode prin care inteligenta artificiala poate evolua. Ei bine, acum inclusiv Apple a publicat o lucrare stiintifica de acest gen, compania americana prezentand intr-o masura redusa o parte din ceea ce pregateste ea pentru viitor.

In lucrarea sa stiintifica, Apple vorbeste despre metod eprin care inteligenta artificiala paote invanta prin analizarea imaginilor care ii sunt oferite de catre creatori. Ceea ce descrie Apple este cel mai probabil o parte din sistemul implementat in iOS 10 pentru a analiza imaginile inregistrate cu iPhone, iPad si iPod Touch si a le sorta. Apple descrie beneficiile si punctele negative ale folosirii imaginilor reale in comparatie cu cele create digital, inteligenta artificiala avand nevoie de adnotari pentru a intelege obiectele din imaginile reale.

Cei de la Apple incearca sa prezinte in cat mai putine detalii ceea ce dezvolta ei in momentul de fata in domeniul inteligentei artificiale, pentru a nu le oferi competitorilor ajutor in dezvoltarea tehnologiilor proprii. Daca sunteti interesati sa cititi lucrarea stiintifica publicata de catre compania Apple, ei bine o puteti gasi in aceasta pagina.

Citeste articolul integral pe: https://www.idevice.ro/2016/12/27/apple-a-publicat-prima-lucrare-stiintifica-despre-inteligenta-artificiala/

Despre autor

Viviana Cornețeanu

Fără comentarii