parte din familia RV

Apple va lansa o varietate de show-uri TV în 2017

show-tv-apple-musicConstienta de faptul ca iPhone-urile nu vor putea sustine la nesfasit compania, cei de la Apple investesc masiv in extinderea portofoliului de afaceri. Mai exact, Apple pregateste lansarea unor show-uri TV in cursul anului 2017 intr-o tentativa de a genera bani din noi tipuri de servicii pe care le ofera pentru clientii Apple Music si iTunes Store. In aceasta idee, Apple vrea sa lanseze in 2017 cateva show-uri TV cu continut original, dar facut in baza unui script, adica exact ce face Amazon de ceva vreme.

Planurile companiei sunt avansate si unele show-uri TV sunt de ceva vreme in productie, ele urmand a fi lansate inc ursul anului 2017 atat in Apple Music, cat si in cadrul iTunes. “Apple is planning to build a significant new business in original television shows and movies, according to people familiar with the matter […] Executives at Apple have told people in Hollywood they hope to start offering original scripted content by the end of 2017.”

Apple intra in domeniu televiziunii cu show-uri TV care vor fi initial transmise doar pe internet si vor fi oferite gratuit clientilor Apple Music din lumea intreaga. Apple incearca sa isi creaza baza de clienti ai Apple Music, iar oferirea de show-uri TV prin aceasta platforma o va apropia de Spotify, dar va face si serviciul mult mai complex.

Citeste articolul integral pe: https://www.idevice.ro/2017/01/12/apple-show-tv-2017/

Despre autor

Viviana Cornețeanu

Fără comentarii