parte din familia RV

CMRA, prima cameră pentru Apple Watch

6659bd21e7c25c220d2ead764142abb9Numărul celor care și-au dorit o cameră pentru Apple Watch este foarte mare, iar CMRA este primul accesoriu ce vă permite să imortalizați fotografii și filmulețe cu ceasul.

Primele smartwatch-uri lansate de Samsung în urmă cu câțiva ani puteau să facă poze și să filmeze. Cum era de așteptat, calitatea nu era foarte mare, dar respectiva funcție era considerată ca fiind interesantă și destul de utilă de majoritatea celor care au experimentat-o. Apple a decis să nu includă o cameră în propriul model de smarwatch. Mulți au crezut că respectivul minus va fi remediat odată cu lansarea celei de a doua generații de purtabile Apple, dar acest lucru nu s-a întâmplat, potrivit playtech.ro.

Soluția vine de la un producător mai puțin cunoscut și poartă numele de CMRA. Este vorba de o brățară ce include două camere HD. Interesant este faptul că, pe lângă brățări pe care le puteți găsi într-o varietate foarte mare de forme, culori și materiale, CMRA este primul accesoriu funcțional pentru Apple Watch.

Prezentat ca un smart watchband, brățara din imaginea de mai sus are mari șanse să fie un succes de piață, dacăCMRA-Apple-Watch-Camera-Strap producătorul va reuși să o distribuie în fiecare colț al lumii. În definitiv, Apple Watch este cel mai bine vândut smartwatch, iar dacă te decizi să produci un accesoriu pentru purtabile, cea mai bună decizie este să te orientezi către creația gigantului din Cupertino. În plus, ai și avantajul că un singur accesoriu este compatibil cu două generații de ceasuri inteligente.

Despre autor

Viviana Cornețeanu

Fără comentarii