parte din familia RV

Fanii Pokemon Go au o bilă adevărată cu care să prindă monștri virtuali

Pokemon-Go-Official-Trainer-Ball-1170x644Dacă sperați să găsiți o cale prin care să duceți sesiunile voastre de Pokemon Go la un alt nivel, această bilă ar putea fi mijlocul perfect pentru materializarea proiectului.

La scurt timp după lansarea oficială a Pokemon Go, cineva a profitat de entuziasmul jucătorilor și de nevoia unei baterii suplimentare pentru cei care pleacă la vânat de Pokemoni pentru a lansa un accesoriu inspirat de bila centrală acțiunii din joc. Respectivul dispozitiv nu era neapărat special, dar mulți fani s-au grăbit să-l cumpere.

Din fericire, cineva s-a gândit să creeze un adevărat Pokeball pe care să-l puteți folosi în tandem cu aplicația de mobil. Acesta este proiectul unei companii intitulate GamerReality și, cel puțin momentan, caută să obțină finanțare pe Kickstarter. Cu 43 de zile rămase, la momentul redactării acestui material, reușise să strângă aproximativ 3000 de dolari din cei 25.000 necesari materializării conceptului.

În orice caz, jucăria este destul de interesantă, iar modul în care funcționează pare destul de complex. Practic, respectivul Pokeball incorporează un modul Bluetooth prin care comunică cu telefonul și, printre alți câțiva senzori, un accelerometru prin intermediul căruia poate măsura viteza și direcția în care aruncați bila. La final, veți obține aceeași experiență de a arunca bila din joc în lumea reală.

Citește continuarea pe playtech.ro.

 

Despre autor

Viviana Cornețeanu

Fără comentarii