parte din familia RV

iPhone 8 afectează vanzările iPhone 7 înainte de a fi lansat

apple-iphone-8-conceptiPhone 8 deja afecteaza negativ vanzarile iPhone 7 in lumea intreaga, compania Apple avand probleme in a convinge lumea sa se uite la actualul smartphone.

iPhone 8, sau iPhone 7S, indiferent cum se va numi smartphone-ul lansat in cursul anului viitor de catre compania Apple, deja afecteaza vanzarile iPhone 7. Foarte multe zvonuri au inceput sa apara inca din luna septembrie in legatura cu iPhone 8, iar lumea deja incepe sa fie mai interesata de acel viitor model decat de cele existente acum pe piata. Ecran OLED curbat, carcasa din sticla, incarcare wireless ?

Fanii Apple cer de ani de zile schimbari de acest gen pentru seria iPhone, iar conform zvonurilor, iPhone 8 ni le va aduce. Vorbim despre un upgrade major pentru seria iPhone a companiei Apple si foarte multa lume asteapta cu nerabdare sa cumpere smartphone-uri cu aceste caracteristici. In momentul de fata exista multe persoane indecise daca merita sa cheltuie banii pe un smartphone cu un design neschimbat de 3 ani de zile, dar si fara un port audio.

Pentru acestia, iPhone 8 este smartphone-ul mult visat, iar a astepta inca 1 an pentru el nu reprezinta o problema, mai ales ca iPhone 7 nu este suficient de atractiv.

Citeste articolul integral pe: https://www.idevice.ro/2016/11/30/iphone-8-vanzari-iphone-7/

Despre autor

Viviana Cornețeanu

Fără comentarii