parte din familia RV

iPhone 8 ar putea avea un sistem de încărcare prin inducție

iPhone-8-and-8-Plus-will-Support-Wireless-ChargingiPhone 8 ar putea avea un sistem de incarcare prin inductie creat de catre compania Apple si nu de catre vreun partener tert din Asia.

iPhone 8 ar putea avea un sistem de incarcare prin inductie dezvoltat de catre compania Apple si nu de catre cei de la Energous, asa cum s-a spus initial. Desi CEO-ul companiei Energous a dat in mod constant de inteles ca a sa companie ar putea lucra cu Apple pentru incarcarea fara fir din iPhone 8, se pare ca lucrurile ar fi diferite. Conform unor analisti americani, compania Apple ar intentiona sa foloseasca un sistem proproiu de incarcare prin inductie pentru iPhone 8 anul acesta. Informatiile sunt coroborate dintr-o varietate de brevete de inventie inregistrate de catre Apple, compania americana afirmand in ele ca incarcarea wireless este foarte ineficienta, nu este practica si ca este potential periculoasa.

In aceasta idee, compania Apple ar dori sa foloseasca incarcarea prin inductie in iPhone 8, spre deosebire de cea wireless, prima folosind bobine magnetice pentru a transfera energia, in locul undelor radio, asa ca Apple este de parere ca incarcarea s-ar face mai rapid si in mai multa siguranta pentru clientii care-i folosesc produsele zilnic.

Citeste articolul integral pe: https://www.idevice.ro/2017/01/24/iphone-8-incarcare-inductie/

Despre autor

Viviana Cornețeanu

Fără comentarii