parte din familia RV

Noua aplicație de la Apple te ajută să-ți repari iPhone-ul

apple-support-2-1170x644Indiferent că ai probleme cu contul de mail sau cu bateria, noua aplicație Apple te ajută să-ți repari iPhone-ul rapid.

Fie că vorbim de un telefon scos din cutie sau de unul care a fost folosit câteva luni, problemele pot apărea la fel de ușor, mai ales când fac parte din categoria software. Firește, pot fi probleme pe care le poți rezolva doar cu ajutorul unui tehnician, dar oricum ar fi situația, noua aplicație Apple Suport îți oferă sprijinul necesar.

”Nou” este un termen ușor relativ când vine vorba de această aplicație, având în vedere că aceasta a fost lansată în noiembrie, în Olanda, fără însă să ajungă în centrul atenției după intrarea în App Store. Acum, însă, aplicația este oferită pentru descărcare și celor care locuiesc în Statele Unite, iar în viitorul apropiat, aceasta se va extinde și mai mult, potrivit playtech.ro.

Apple Support este o aplicație ce nu are nevoie de prea multe explicații. Aceasta aduce laolaltă sfaturi cu privire la produse, informații despre acestea, pași pentru rezolvarea problemelor, dar și metode de contact.

Citește continuarea AICI.

Despre autor

Viviana Cornețeanu

Fără comentarii