parte din familia RV

Tim Cook vorbește despre iPhone 7, realitate virtuală și realizările sale de președinte Apple

Steve Jobs (18)Tim Cook, presedintele companiei Apple, a vorbit intr-un interviu emotionant despre realizarile sale in ultimii 5 ani in care a condus compania americana, el fiind succesorul de drept al lui Steve Jobs, iar decizia de a-l plasa la conducerea Apple s-a dovedit a fi una extrem de buna, cel putin in baza a ceea ce am vazut pana acum. Tim Cook se asteapta ca iPhone 7 sa fie unul dintre produsele revolutionare pe care Apple le va lansa in cursul acestui an pe piata, cei din Cupertino asteptandu-se si la o crestere majora in vanzari dupa lansarea sa pe piata, insa desigur nu sunt oferite detalii cu privire la schimbarile ce ar trebui sa fie oferite. Separat de acestea, Tim Cook a recunoscut faptul ca Apple Maps s-a dovedit a fi un adevarat esec si a pus in mare dificultate compania Apple in momentul aparitiei, el recunoscand si ca angajarea lui John Browett la conducerea diviziei Apple Store nu a fost o decizie inteleapta, el fiind inlocuit la foarte scurt timp.

He spoke in candid terms about the mistakes he’s made on the way, such as his first hire to run Apple’s retail stores (“that was clearly a screw-up”).

In cei 5 ani in care Tim Cook a condus Apple, compania a crescut de 4 ori in ceea ce priveste incasarile anuale, presedintele Apple afirmand ca oferta de terminale iPhone a crescut, aceasta fiind o decizie foarte buna pentru el, insa lansarea Apple Watch a fost deasemenea una dintre cele mai bune schimbari facute.

In ceea ce priveste scaderea vanzarilor de terminale iPhone, Tim Cook spune ca acesta este un privilegiu si nu o problema, el considerand ca pe termen lung vanzarile vor creste si ca tot mai multi oameni vor detine un iPhone, produsul putand intra in istorie din punct de vedere al numarului de persoane care detin un terminal din aceasta categorie.

Citeste articolul integral pe: https://www.idevice.ro/2016/08/15/tim-cook-vorbeste-despre-iphone-7-realitate-virtuala-si-realizarile-sale-de-presedinte-apple/

 

Despre autor

Viviana Cornețeanu

Fără comentarii