parte din familia RV

VIDEO Cum arată „Area 404”, cel mai nou laborator al Facebook?

8102.000 de metri pătraţi şi peste 50 de bănci de lucru unde se pun la cale toate inovaţiile de la drone până la servere.

Cam aşa arată laboratorul Facebook, care a depăşit stadiul de reţea de socializare de mult timp. Alăturarea de software şi hardware a dus la creşterea companiei până a devenit una dintre cele mai profitabile din lume.

Acum, pentru prima dată, a permis camerelor de filmat să capteze imagini din interiorul noului său laborator dedicat dezvoltării şi testării echipamentelor hardware, denumit “Area 404″, informează Wired.co.uk.

Denumit după eroarea care apare atunci când browserul nu poate încărca pagina web ( “pagina accesată nu se încarcă”), acesta este laboratorul care marchează debutul Facebook-ului în lumea materială. Laboratorul, situat în apropiere de sediul central al companiei Menlo Park, din California, este locul unde vor fi create dronele, serverele, căştile de realitate virtuală şi nu numai. La inaugurarea sa, Mark Zuckerberg a declarat că este cel mai mare şi mai avansat laborator pe care compania l-a ridicat.

“În următorii zece ani vom construi totul de la căşti de realitate virtuală la avioane alimentate exclusiv cu energie solară”, a declarat Mark Zuckerberg, potrivit descopera.ro.

Citește continuarea AICI.

Despre autor

Viviana Cornețeanu

Fără comentarii