parte din familia RV

VIDEO iPhone Gun produce panică în Europa

maxresdefaultAlerta in Europa din cauza unui gadget ilegal care arata exact ca un iPhone – dar poate ucide.

Serviciile de securitate belgiene au fost avertizate cu privire la posibila aparitie in Europa a asa-numitului ‘iPhone Gun’ (‘iPhone-ul pistol’), un dispozitiv ce pare a fi un telefon, dar in realitate este o arma de foc cu doua tevi de calibrul 9 mm, relateaza vineri agentia EFE, potrivit stirileprotv.ro.32D9FA7100000578-3523426-image-m-39_1459815297431

Conform presei locale, vanzarea acestui aparat este interzisa in Belgia, insa el poate fi procurat ilegal pe internet la un pret de circa 375 de euro si este produs de compania Gun Runner Distributing.

‘Nu am gasit nicio arma de acest tip’, a declarat agentiei EFE un purtator de cuvant al politiei belgiene, care insa a refuzat sa confirme daca a fost primita o atentionare speciala cu privire la respectivul dispozitiv.

Compania producatoare isi atentioneaza pe site-ul ei potentialii cumparatori sa se asigure inaintea achizitiei ca posesia acestei arme este legala in tara lor si admite ca pistolul este ‘nedetectabil’ daca nu este deschis.

Denumirea oficiala a produsului este ‘Ideal Conceal’, ce s-ar putea traduce prin ‘ascunzatoarea ideala’. Potrivit fabricantului, acest dispozitiv va putea fi vandut numai celor care au autorizatie pentru detinerea unei arme.

Despre autor

Viviana Cornețeanu

Fără comentarii